Training tijdens of na zwangerschap

Je lichaam verandert, maar wij helpen je!

Je bent zwanger! Gefeliciteerd natuurlijk. Er zal tijdens je zwangerschap veel veranderen in je lichaam. Door hormonen wordt je lichaam onder andere weker en daardoor verandert ook je spierkracht en uithoudingsvermogen van de spieren.  Ook is de onderrug en het bekkenregio een gevoelig gebied. De meeste dingen zijn tijdelijk, maar als je je lichaam verkeerd gaat belasten kan dit ook op langere termijn gevolgen hebben.

Ook na de bevalling is het zeer belangrijk rustig op te bouwen. Doe je dit niet, dan kan dit op zowel de korte als lange termijn klachten geven als verzakkingen van de blaas, baarmoeder of darmen. In veel gevallen is dit door de juiste oefeningen en training te doen al grotendeels te voorkomen! Wat is er nu prettiger dan alsnog te kunnen blijven hardlopen, te kunnen springen of andere activiteiten te doen zonder een gevoel (of angst) te hebben te moeten plassen of last te hebben van verzakkingen?

Bij Total Functional helpen wij je stap voor stap je ‘nieuwe’ lichaam te leren kennen en hier mee om te gaan. Dit doen wij 1 op 1 maar dit kan ook samen met een vriendin of buurvrouw die toevallig zwanger is of net is bevallen.

Naast de persoonlijke begeleiding kan je bij Total Functional 24/7 terecht om zelf te trainen. Dus het argument geen tijd gaat ook als jonge moeder niet op!

Wil jij aan de slag tijdens of na je zwangerschap?

Kom met ons in contact!

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2019