Training tijdens of na zwangerschap

Je lichaam verandert, maar wij helpen je!

Sporten onder begeleiding: leer je lichaam kennen

Je bent zwanger! Gefeliciteerd natuurlijk. Er zal tijdens je zwangerschap veel veranderen in je lichaam. Door hormonen wordt je lichaam onder andere weker en daardoor verandert ook je spierkracht en uithoudingsvermogen van de spieren.  Ook is de onderrug en het bekkenregio een gevoelig gebied. De meeste dingen zijn tijdelijk, maar als je je lichaam verkeerd gaat belasten kan dit ook op langere termijn gevolgen hebben.

Ook na de bevalling is het zeer belangrijk rustig op te bouwen. Doe je dit niet, dan kan dit op zowel de korte als lange termijn klachten geven als verzakkingen van de blaas, baarmoeder of darmen. In veel gevallen is dit door de juiste oefeningen en training te doen al grotendeels te voorkomen! Wat is er nu prettiger dan alsnog te kunnen blijven hardlopen, te kunnen springen of andere activiteiten te doen zonder een gevoel (of angst) te hebben te moeten plassen of last te hebben van verzakkingen?

Bij Total Functional helpen wij je stap voor stap je ‘nieuwe’ lichaam te leren kennen en hier mee om te gaan. Je hebt de keuze om dit 1 op 1 te doen of in een groep van maximaal 8 personen. De groepen zijn op de dinsdagavond 20:15u (als dit weer mag) en vrijdag overdag van 10u tot 11u. Ook in de groepen zullen we praktische tips geven en sparren met andere zwangeren/moeders waar iedereen wat aan heeft. Of je nu net zwanger bent of al jaren geleden bent bevallen en daardoor nog steeds klachten hebt: Wij gaan jou op weg helpen je lichaam weer sterker te maken en weer meer vertrouwen in je lichaam te krijgen!

Naast de persoonlijke begeleiding kan je bij Total Functional 24/7 terecht om zelf te trainen. Dus het argument geen tijd gaat ook als jonge moeder niet op!

Lestijden

Dinsdag (avond) 20:15 – 21:15
Vrijdag (ochtend) 10:00 – 11:00

Tarieven

Kosten groepstrainingen Mamafit

1x per week € 45,- per maand
2x per week € 65,- per maand

Kosten 1 op 1 Mamafit

30 minuten € 32,-
45 minuten € 42,-
60 minuten € 52,-

Wil jij aan de slag tijdens of na je zwangerschap?

Kom met ons in contact!

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2019