Total Supplements

Jouw aanvulling op het sporten

Goede kwaliteit met persoonlijk advies

Bij Total Functional hebben wij onze eigen lijn supplementen als aanvulling op het sporten. Dit hebben wij gedaan omdat er veel goedkope en kwalitatief mindere producten worden aangeboden. Daarnaast wordt daar ook vaak geen of een verkeerd advies bij gegeven.

Wij zullen jou het juiste persoonlijke advies geven voor het gebruik van deze producten. We zullen adviseren wanneer dit handig is te gebruiken, dus bij wat voor trainingen, en in welke mate je het moet gebruiken.

Aanbieding!

Wil je maandelijks profiteren van je eiwitten terwijl je bij Total Functional sport? Profiteer van het combi-abonnement! Hierdoor krijg je de supplementen bijna voor inkoopprijs 😉.

Maandbedrag

Dit betaal je voor de pot

Onbeperkt trainen

72,50 (65 euro student)

27,50!

1x per week trainen

57,50 (53 euro student)

30,00!

Wei-eiwit

Eiwitten zijn je bouwstoffen. Als je veel krachttraining doet voor spieropbouw helpt een eiwit shake jou met een sneller herstel zodat je eerder kan vlammen bij de volgende training.

1.000 gram voor € 32,50

Creatine

Zelf maakt het lichaam ook creatine aan, maar dit wordt niet altijd volledig benut. Creatine helpt ook bij de opbouw van spieren en een sneller herstel. Met creatine moet je een bepaalde spiegel opbouwen. Daarom moet je dit in het begin iets intensiever nemen en daarna dagelijks een kleine hoeveelheid om deze spiegel goed te houden.

500 gram voor € 25,00

Preworkout

Jouw boost om knallend te starten en zo door te rammen tot het einde zonder in te kakken. Want inkakken is opgeven. En dat wil je niet.

300 gram voor € 30,00

Aan de slag met supplementen?

We geven je graag persoonlijk advies!

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © Total Functional