Fit & Vitaal plan

Ben je klaar om gezonder te leven en blijvend resultaat te halen?

Met het Fit en Vitaal plan ga jij met voeding en training aan de slag om jouw persoonlijke doel te bereiken! 2 specialisten op het gebied van voeding en beweging zullen jou bijstaan om tot het beste resultaat te komen.

Het Fit en Vitaalplan is een traject van ongeveer 3 maanden en bestaat uit een voedingsgedeelte, personal training gedeelte en ‘vrij training’ gedeelte.

Onze gewichtsconsulent zal met jou gaan wegen en een doel stellen m.b.t. je gewicht voor de komende 3 maanden. Daarnaast zal de personal trainer jou een aantal keer trainen en een trainingsschema maken om ook zelfstandig te komen trainen. Je kan 7 dagen per week terecht om te sporten dus er is geen excuus!

Fit & Vitaal plan

€595,-
Hoe is het Fit & Vitaalplan opgebouwd?
€290,- Voeding: (dit kan vergoed worden via de verzekering). Hierbij wordt gewogen, krijg je voedingsschema’s, boodschappenlijsten en meer. En natuurlijk de begeleiding van onze gewichtsconsulent.
€200,- Personal training: Je zal 4x personal training krijgen en een persoonlijk schema om zelfstandig te sporten.
€105,- Total Functional: 3 maanden sporten bij Total Functional waar je 7 dagen per week terecht kunt en aan de slag kan gaan met jou persoonlijke schema.

Wil jij hulp bij een gezonde levensstijl?

Start dan nu met het Fit & Vitaal plan!

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © Total Functional